50% εκπτωση

50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Οι συνάδελφοι που είναι άνεργοι είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στο πραγματικό κόστος των σεμιναρίων. Έτσι αποφασίσαμε την μείωση των διδάκτρων κατά 50% προκειμένου να ανοίξει η πόρτα και για αυτούς.
σεμινάρια λογιστικής - Πρακτικη λογιστικη

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ουσιαστική διαφορά στα σεμινάρια λογιστικής του Κέντρου Λογιστικών & Φοροτεχνικών Εφαρμογών σε σχέση με άλλα εκπαιδευτήρια του χώρου βρίσκεται στη διάρκεια και στους διδάσκοντες. Ο λόγος είναι καθαρά… οικονομικός!

Ορισμένοι επιτήδειοι, στην προσπάθειά τους να κρατήσουν το κόστος χαμηλό, μειώνουν τη διάρκεια των σεμιναρίων και απασχολούν άπειρους εισηγητές με χαμηλές αμοιβές.

Αντίθετα στο Κέντρο Λογιστικών & Φοροτεχνικών Εφαρμογών, η εκπαίδευση γίνεται από τον ίδιο το διευθυντή τον κύριο Τσαντζαλή ανελλιπώς επί 30 έτη και η διάρκειά της ορίζεται αυστηρά και μόνο από τον πραγματικό χρόνο που χρειάζεται ο εκπαιδευόμενος να αφομοιώσει τη γνώση. Τα σεμινάρια λογιστικής μας βραβεύτηκαν το 2019 ως τα καλύτερα σεμινάρια.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Αθανάσιος Τσαντζαλής γεννήθηκε στη Λαμία το 1952. Αποφοίτησε από το οικονομικό λύκειο και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ) κατά τα έτη 1971-1975.
Παρακολούθησε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (ειδίκευση στη λογιστική) με καθηγητή Λογιστικής τον αείμνηστο Γ. Χρυσοκέρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

σεμινάρια λογιστικής | τσαντζαλής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος είναι καθηγητής στα σεμινάρια λογιστικής και γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Robert Morris University (ΜΒΑ, Pittsburgh, Pensylvania). Έχει άδεια λογιστή φοροτεχνικού Α΄ ΤΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

σεμινάρια λογιστικής Παρασκευόπουλος Κωσταντινος εισηγητης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ