Tsantzalis | σεμινάρια λογιστικής

Πλήρες Λογιστικό Σεμινάριο

Το λογιστικό σεμινάριο περιλαμβάνει χειρόγραφο σύστημα και μηχανογράφηση. Η γέφυρα χειρογράφου συστήματος και μηχανογράφησης βοηθάει να καταλάβουμε πως λειτουργεί το πρόγραμμα της μηχανογράφησης. Λογιστής που δεν έχει δουλέψει το χειρόγραφο, δεν κατανοεί την λογιστική αντιμετώπιση λόγω πολλών αυτοματισμών. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η μηχανογράφηση δεν μας μαθαίνει, αλλά μας εξυπηρετεί (δηλαδή μας δίνει ταχύτητα, ακρίβεια κ.λπ.).

Διάρκεια 190 ώρες

(α) Χειρόγραφο σύστημα (100 ώρες)

 1. Παρασταστικά (Ανάλυση διατάξεων ΚΒΣ)
 2. Ανάλυση Λογαριασμών Γ.Λ.Σ.

(προσαρμοσμένο στο αντικείμενο της εταιρείας )

 1. Καταχώρηση (με πραγματικά βιβλία και παραστατικά)
 2. Κλείσιμο ισολογισμού με δύο τρόπους (με βάσει το Γ.Λ.Σ. και με τα Ε.Λ.Π.)

(β) Μηχανογράφηση (70 ώρες)

 1. Στήσιμο της εταιρείας (Άνοιγμα της εταιρείας και παραμετροποίηση της)
 2. Καταχώρηση
 3. Κλείσιμο ισολογισμού

(γ) Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (20 ώρες)

 1.  Προσαρμογή αποσβέσεων παγίων
 2. Προβλέψεις για παροχές σε εργαζομένους
 3.  Πρόβλεψη επισφαλών απαιτήσεων
 4.  Αναβαλλόμενη φορολογία από επανεκτίμηση ακινήτων στην εύλογη αξία
 5.  Αναβαλλόμενη φορολογία από προσαρμογή αποσβέσεων
 6. Αναβαλλόμενη φορολογία από πρόβλεψη επισφαλών απαιτήσεων και πρόβλεψη αποζημίωσης προσώπων
 7. Πρόβλεψη διαφορών φορολογικού ελέγχου
 8.  Διαφορές αξίας ενσώματων παγίων (επανεκτίμηση ακινήτων στην τρέχουσα αξία)
 9.  Προσαρμογή τακτικού αποθεματικού βάσει κερδών Ε.Λ.Π.
 10. Λογιστικές εγγραφές
 11.  Ισολογισμός και αποτελέσματα με βάσει τα Ε.Λ.Π.
 12.  Σύνδεση λογιστικού σχεδίου (Ε.Λ.Π.) με Ισολογισμό (Ε.Λ.Π.)
 13.  Κατηγοριοποίηση οντοτήτων
 14. Ανάλυση ορισμών

Σημείωσεις

 1. Η εταιρεία θα είναι βιομηχανία με νομική μορφή ΕΠΕ και αντικείμενο παραγωγή χυτών (σιδηροβιομηχανία). Επιπλέον θα έχει και εμπορικό κλάδο.
 2. Όλο το υλικό (παραστατικά, βιβλία κ.λ.π.) δίδονται από εμάς.
 3. Οι εκπαιδευόμενοι θα καταχωρήσουν και θα κλείσουν ισολογισμό 2 φορές (πρώτα χειρόγραφα και μετά μηχανογραφικά).
 4. Όλη η εκπαίδευση (λογιστική & φοροτεχνικό)γίνεται μέσω διαδικτύου, εκτός από το χειρόγραφο.

Έξτρα Παροχές στο λογιστικό σεμινάριο

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχονται τα εξής:

α) Μπορεί ο κάθε συνάδελφος να παρακολουθήσει πάλι σε επόμενα σεμινάρια λογιστικής  (όσες φορές θέλει) επί μέρους μαθήματα (π.χ. Κλείσιμο Ισολογισμού, Φ. Εισοδήματος Α.Ε.  κ.λ.π.) δωρεάν

β) Σε κάθε αλλαγή του Υπ. Οικονομικών μπορεί να έρχεται να παρακολουθεί αυτό που τον αφορά δωρεάν

γ) Μπορεί να επικοινωνεί με τον κύριο Τσαντζαλή 12-3 μ.μ. (καθημερινά) και να ρωτάει ό,τι πρόβλημα έχει (Λογιστικό ή Φοροτεχνικό) δωρεάν  (εφ’ όρου ζωής)

δ) Σε κάθε μάθημα γίνεται εγγραφή σε VIDEO και εξυπηρετεί κυρίως τους συναδέλφους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη ώρα το σεμινάριο.
ε) Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για βοηθούς λογιστών, από επιχειρήσεις στις οποίες είναι υπεύθυνοι λογιστηρίων παλαιοί συνάδελφοι που παρακολούθησαν το σεμινάριο και έχουν καταξιωθεί που απευθύνονται σε εμάς όταν θέλουν να προσλάβουν προσωπικό.

Μπορεί κάποιος μετά την παρακολούθηση ενός πρακτικού σεμιναρίου να ανοίξει λογιστικό γραφείο;

Αυτό το ερώτημα διατυπώνεται από το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων. Η απάντηση έχει ως εξής. Συνάδελφος που παρακολουθεί ένα ολοκληρωμένο, πρακτικό λογιστικό σεμινάριο, διάρκειας 12-14 μηνών, μπορεί άνετα να καλύψει όλες τις ανάγκες ενος λογιστικού γραφείου. Λογιστικά και φοροτεχνικά. Στην περίπτωση όμως που το λογιστικό σεμινάριο είναι διάρκειας 2-3 μηνών, είναι καλύτερα να μην το τολμήσει. Γιατί; Διότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι να χάσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, λόγω σοβαρής έλλειψης γνώσεων.

Πόσο κοστίζει. Ενα τετοιο, μεγάλο σε διάρκεια, πρακτικό λογιστικό σεμινάριο;

Προσπαθούμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να ανταποκριθούμε πραγματικά στους σπουδαστές μας. Δίνουμε 50% έκπτωση σε συναδέφους λογιστές και ανέργους. Επίσης έχουμε ενα πλάνο δόσεων που φτάνει τις 18 δόσεις.

user1 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Παρακολούθησα το σεμινάριο το 2014 και μου λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με την τήρηση λογιστικών βιβλίων Γ.

Paraskevas Platis 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΟΥ

Πραγματικά πολύτιμο. Η γνώση των εισηγητων μου ξεκαθαρισαν πολλά ζητήματα και ήταν γεμάτοι να δώσουν..  Ευχαριστώ Πολύ

Paraskevas Platis 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΟΥ

Πραγματικά πολύτιμο. Η γνώση των εισηγητων μου ξεκαθαρισαν πολλά ζητήματα και ήταν γεμάτοι να δώσουν..  Ευχαριστώ Πολύ

Κατερίνα Σταυριανάκη 

ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ

Το σεμινάριο μου προσέφερε σημαντικές και απαραίτητες γνώσεις, οχι μόνο θεωρίας αλλά και πρακτικής εξάσκησης. Οι εκπαιδευτές είναι ενημερωμένοι για οτι ισχύσει σε λογιστικά και φορολογικά θέματα. Πάντα διαθέσιμοι για επεξήγηση αποριών. Έχουν μεταδοτικότητα και αμεσότητα στην επικοινωνία.

Δέσποινα Κατόπη 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

Παρακολουθώντας το σεμινάριο του Κ. Τσαντζαλή ξεκαθάρισα πολλά πράγματα στο μυαλό μου που αλλιώς πίστευα πως ήταν στη θεωρία και αλλιώς στη πράξη ενώ ταυτόχρονα αποκόμισα μια πληθώρα πληροφοριών τα οποία θα μου φανούν απαραίτητα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως λογίστρια. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να επιτύχει και να καταξιωθεί στο επάγγελμα να επιλέξει το σεμινάριο του Κ. Τσαντζαλή είτε έχει μια εμπειρία είτε όχι

Έυη Σπανού 

ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι ενα πρακτικό εκπαιδευτικόι σεμινάριο που σου παρέχει ολες τις γνώσεις πάνω σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα. Οι γνώσεις που αποκτάς στην διάρκεια του σεμιναρίου είναι ολοκληρωμένες χωρίς παραλήψεις. Τέλος, το χειρόγραφο κομμάτι πριν τη μηχανογράφηση είναι απαραίτητο στην εκπαίδευση. Καθώς καλύπτει οποιαδήποτε απορία και βοηθάει στην πλήρη κατανόηση της λογιστικής.

Μαρία Στέλλα Μουσέτη 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που με κόπο έχετε υλοποιήσει! Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη με την επιλογή σεμιναρίου επαγγελματικής κατάρτισης. Θα το συνιστήσω ανεπιφύλακτα σε κάθε επαγγελματία και μη που θέλει να αποκτήσει δυνατά εφόδια για το επαγγελματικό του μέλλον!. Καλή συνέχεια με ενα επιτυχημένο με γνώσεις και υγεία.

Νατάσα Κεχαγιά 

ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ

Οι σημειώσεις του σεμιναρίου είναι πολυ κατατοπιστικές κ΄αναλυτικές και γενικά ολο το εκπαιδευτικό υλικό πολύ καλά δομημένο. Σίγουρα αξίζει τον κόπο γιατι εκτός απο τα βασικά θεωρητικά, μαθαίνεις πιο πρακτικά πράγματα αμεσα εφαρμόσιμα, ακόμα και αν είσαι αρχάριος. Με εκτίμηση

Θεοκτίστη Ντουμάνη 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Τα πρακτικά σεμινάρια εκπαίδευσης του κ. Τσαντζαλή παρέχουν την κατάλληλη επιμόρφωση και καθοδήγηση για τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Ν. Γοργότσιας 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΦΟΙΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το σεμινάριο Λογιστικής που γίνεται στο κέντρο λογιστικών εφαρμογών με εκπαιδευτή τον ίδιο τον κο Τσαντζαλή είναι απαραίτητο για κάθε νεο στο επάγγελμα λογιστή ή φοιτητή οικονομικών σπουδών διότι του παρέχει ολες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ανταποκριθεί σε ολες εκείνες τις προκλήσεις του επαγγέλματος του Λογιστή – Φοροτέχνη. Ενας εξαίρετος και έμπειρος επαγγελματίας όπως ο Κος Τσαντζαλής αποτελεί το εχέγγυο που χρειάζεται καθε ενας νέος λογιστης.

Λεωνίδας Κριεκούκης 

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ

Η παρακολούθηση μαθημάτων στη σχολή σας πράγματι υπήρξε ΄σχολείο΄ Τα οσα εδω διδαχθήκαμε μας άνοιξαν νέους ορίζοντες όχι μόνο ςπαγγελματικούς αλλά και πνευματικούς. Ο επαγγελματισμός των εκπαιδευτικών με κατέπληξε. Ελπίζω και στην συνέχεια να διοργανωθούν και άλλα σεμινάρια υψηλού επιπέδου που στοχεύουν να εφοσιάσουν τους νέους της συγχρονης εποχής με προσόντα για να μπορούν να σταθούν επάξια στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Πραγματικά, εποικοδομητικά και ωφέλιμα τα όσα μάθαμε στη σχολή.

Γωγώ Αγγελοπούλου 

ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο κύριος Τσαντζαλής είναι Οικονομικός Επιστήμονας, με άριστη γνώση του λογιστικού και φοροτεχνικού αντικειμένου.  Έχει πολυετή πείρα και εξαίρετη μεταδοτικότητα. Υποστηρίζει γνωσιακά και ηθικά τους ειδικευόμενους συναδέλφους του, δείχνοντας το σωστό τρόπο επίλυσης των λογιστικών προβλημάτων. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός οτι ΣΥΝΔΕΕΙ το Χειρόγραφο με το Μηχανογραφικό Σύστημα. Ωστε ο ειδικευόμενος να έχει πλήρη συνάρτηση και γνώση της θεωρίας με την πρακτική, σε ενα τόσο σύνθετο γνωσιακό περιβάλλον. Δεν θα πρέπει να παραλείψω οτι ο κ. Τσαντζαλής, μετά το πέρας των μακροχρόνιων σεμιναρίων εξακολουθει να στηρίζει και να υποστηρίζει τους ειδικευόμενούς του. Γεγονός που εξαίρει το ήθος, την αξιοπρέπεια και τις αρχές του.

Μαρία Τζιρίτα 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ

Ενας κύκλος σεμιναρίων που δίνει σωστές και ολοκληρωμένες βάσεις για λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα. Υπάρχει θέληση και όρεξη για επίλυση αποριών αλλά και παροχή βοήθειας σε διάφορα θέματα. Υπάρχει θετικό και ευχάριστο κλίμα.

(12 Αξιολογήσεις)

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μαρία Τζιρίτα 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟΡΙΩΝ

Ενας κύκλος σεμιναρίων που δίνει σωστές και ολοκληρωμένες βάσεις για λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα. Υπάρχει θέληση και όρεξη για επίλυση αποριών αλλά και παροχή βοήθειας σε διάφορα θέματα. Υπάρχει θετικό και ευχάριστο κλίμα.

user1 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Παρακολούθησα το σεμινάριο το 2014 και μου λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με την τήρηση λογιστικών βιβλίων Γ.